tirsdag 24. mai 2011

Alice i Underland

Eg laga denne plakaten før påske til eit Alice i Underland-teaterstykke. Det gikk litt fort i svingane der rett før påske, og eg blei ikkje så fornøyd med resultatet... Men så viste det seg likevel at min plakat blei valgt ut til å trykkes opp! Regisørren hadde litt instrukser for forandringer på plakaten, så under ser du veien fram mot det siste forslaget mitt. 


Plakaten skulle pluselig i trykken i går. Det blei stressjobbing då, og så viste det seg til slutt at plakaten min ikkje skulle brukes likevel. Ein grafisk designer som skulle hjelpe litt til, hadde laga sin egen versjon av plakaten min, som heller blei brukt. Kjipt etter all den tiden eg har brukt på å få den fin og slik folk ville ha den. Ikkje akkurat å bruke studentene og samarbeid mellom linjene spør du meg. Men no har blåbærpai i ovnen og snart har min venn Hanne bursdag! Hurra for det!

2 kommentarer:

  1. http://www.niss.no/nor/Kalender/Hva-skjer/Teater4

    Her kan du sjå korleis plakatane som blei trykka opp ser ut :-)

    SvarSlett
  2. Ej for fanden, din var jo mye bedre! Det var et uprofessjonelt move fra deres side. Men så vet man i hvertfall at du er bedre enn en utdannet grafisk designer, som måtte stjele din idè. Burn på de, og heia deg!

    Og ellers tusen takk for at jeg ble nevnt her altås:)

    SvarSlett