søndag 22. januar 2012

Berlintips


Ver så god, Hanne! Eg har laga ein Berlintipsguide, og så tenkte eg at eg kunne gjere det litt ordentlig. Som ein artikkel i eit blad liksom. For å virtuelt bla, trykk her.
Eg har funne ut at eg likar veldig godt å sette sammen tekst og bilder i InDesign, så no lurar eg på om ein jobb som grafisk designer/mediegrafiker kunne vore noko for meg. Tenk å vere ansatt i eit magasin, forlag, eller avis, og ha ei fast inntekt. Det trur eg hadde vore bra for meg. I staden for å jobbe frilans. Og så heller jobbe som illustratør med billdbøker ved sida av. Det tenker eg no. Kunsthøgskolen neste då? Eller lærlig? Eller noko anna? Eller reise til Peru og Cuba, og utsette alle valg til neste år? Hehe.

4 kommentarer:

  1. Åh, tusen takk, flinking! Hanning takker og bukker og vi gleder oss veldig til å bruke guiden din! Og jeg syns at grafisk designer/mediegrafiker med illustrering on the side høres ut som noe du vil passe perfekt til:) Tommel opp for både idé og artikkel. THX!

    SvarSlett
  2. Bra, Hanning! Eg har litt fleire småtips å komme med, men på grunn av at eg måtte tenke kva som såg bra ut visuelt tok eg ikkje alt med. Uansett er det kjekt å oppdage ting på eigen hånd ;) Litt eventyr er viktig!

    SvarSlett
  3. Å eg fekk lyst til Berlin !! Der må vi ta jentetur ein gang, oss 3 storejenter ;-)

    SvarSlett